tisdag 16 juli 2013

Grubblerier

Jag grubblar. Och grubblar. Vet inte vad jag ska göra av alla tankar. Känner att jag kan inte dela med mig av dom till någon alls. Inte alla tankar. Jag är ledsen, men jag känner verkligen att jag inte kan det.
Veterinären ringde igår. Zephyrs leverprover såg bra ut. T4, som dom tar för sköldkörteln, låg lätt förhöjt. Men inte så att det behöver behandlas ännu. Men, några fynd vad gäller hennes tarmar finns inte. Det finns en veterinär där som specialiserat sig på just mage och tarm. Så till henne bokar jag tid i höst. Nu är det ju semestrar. Men hon sa en sak som gör ondare än allt annat. Jag kan inte ens tänka på det. Jag klarar det inte. Det finns inte på världskartan just nu.

Sen idag fick jag ett brev från Försäkringskassan. Förstod ingenting. Har ansökt om varaktig sjukersättning och detta var något som jag inte förstod som sagt. Men ringde och fick det förklarat för mig. Dom kommer eventuellt ta ett beslut den 1 augusti. Vi får se. Men det var då det var uppsatt. Jag förväntar mig ett avslag. Det är lika bra. Men, nu började jag grubbla på allt detta med.

Ökat Esidrexen har jag gjort nu med. Får se hur det går med det. Får se om jag får sova något inatt. Eller om jag får springa och kissa hela tiden. Vi får se. Ska ta en tablett morgon och kväll. Istället för bara 1 på morgonen. Eftersom min Meniérès bråkar när jag bara har 1 tablett.

Nog om det. Jag ska försöka få lite roligt gjort nu i sommar också. Helgen var bra. Kusin med familj var här i Västerås och det var mysigt. Vi ska till på Sommarfest på lördag och då träffar jag syskonen. Det blir trevligt.

Ta vara på er! Glöm inte att ta vara på livet.

Inga kommentarer: