torsdag 15 mars 2012

Stress...

Har idag pratat med min läkare om min trötthet och den lufthunger jag känner. Och han tror att det är stress. Har aldrig känt det såhär tidigare vid stress, men någon gång ska ju vara den första.
Och det är väldigt mycket just nu!

Sedan saknar jag mina syskon så enormt mycket! Älskar er <3

1 kommentar:

Maria Therese sa...

Hm, ja stress kan ta sig uttryck på så otroligt många olika sätt, vissa sätt som man inte ens kunnat föreställa sig! Trisst är det i alla fall att vara stressad till den grad att man får starka symptom av det! Hoppas innerligt att saker och ting ska lugna ner sig för dig!

Svar: Tack så mycket för din kommentar! Och ja, jag bor också i Västerås, vilket jag tror att jag har sagt, men hur som helst "hänger" jag en del på Psykiatricentrum på sjukhuset. Imponerad över att du kände igen var bilden var tagen! :)

Ja, jag håller med om att det är jobbigt att prova och laborera med mediciner hit och dit, man blir så frustrerad tillslut när ingenting fungerar. Har provat olika i 10 år nu, både för fysisk smärta och psykisk, men inte hittat något som hjälper, bara fått olika biverkningar! Trisst är det! Och håller med dig om att det inte är kul när man vet att biverkningarna kan vara svåra eller allvarliga, typ cancer, hjärtstillestånd eller andra grejer, känns inte så tryggt, särskilt inte när man vet med sig att man är känslig för medicin och redan har nedsatt immunförsvar...men å andra sidan blir man nästan desperat i sin längtan efter smärtstillande eller ångestdämpande, för det är f*n inte kul!!! Hm!

Nä, usch! Det är verkligen inte lätt. Och så tråkigt att höra att din medicin sluta verka, hoppas du tillsammans med läkare kan hitta ett nytt alternativ som kan hjälpa dig! Sänder dig de allra varmaste kramarna i världen och håller alla tummar och tår för dig!! Och ja, vi är starka!! Och vi lever!! Tänk vad vi är modiga och fulla av kraft! Vi klarar så mycket mer än vad vi tror och vi är så BRA! (svårt att tro på ibland, tycker jag, men det är ju så himla sant!) HEJA DIG!! Jag tror på dig!! Kram kram kram!!